Apa Itu Teh Kombucha? Teh Kombucha yang popupler di negeri Tirai Bambu dengan nama teh jamur Mancuria adalah minuman probiotik hasil fermentasi larutan teh dengan gula yang kemudian ditambahkan starter mikroba dan ragi yang disebut jamur Kombucha (Scoby). Akibat fermentasi yang terjadi, teh Kombucha menjadi kaya akan vitamin dan asam amino yang berguna untuk memperbaiki …

keto juice recipes


This recipe is perfect. I did half a batch and made six rolls. I used the correct amount of almond flour simply because I didn’t have the nuts in my pantry. These rolls are perfect and moist. I also added some pieces of chopped apple as a treat because it’s apple season and my goal was low carb not Keto. I’m so happy I found this recipe. With winter coming this will be a great treat.

intermittent fasting in chinese


We are what we drink. Kalau kita minum air putih banyak, nampak beza wajah kita glow macam mana kan. Macam tu juga kalau banyak minum air bergula wajah nampak kusam, tak ceria. Benda ni tak sedar sebenarnya, kita minum kopi secawan dua dah berapa gula dalam tu kan. Kalau sebulan dah berapa gula tu, belum tambah ngan kuih muih lagi. Sebab tu lah NYOC hadir, at least dah dapat cut intake gula dari kopi
Resep Tahu Sutra Rumput Laut Keto – Sewaktu bersantap di sebuah restoran China, si sulung menunjuk gambar tahu sutra rumput laut dengan saus jamur yang menggugah selera. “Coba bikin kayak gini versi Keto mam”, gumamnya. Akhirnya saya mencoba membuat versi Ketonya dan senang sekali hasilnya tak jauh berbeda, saosnya sempurna! Saya menggunakan xantham gum sebagai …
This recipe sounds (and looks) delicious. I’ve always adored good cinnamon rolls like my grandmother and mother used to bake. Sadly, those aren’t possible anymore. I’m hopeful that this recipe will come fairly close. I know confectioners Lakanto isn’t on your sugar replacement list but my question is, will using it change the outcome of the rolls? I have a large bag of the confectioners and none of the granular.

How long should I take fluconazole for Candida


The texture of this pound cake is very dense and rich. I don’t doubt that you’d be able to easily fool someone who is not following a keto diet plan. It tastes just like a flour based pound cake. It’s sweet enough without being overly sweet. If you want to add some more sweetness to the loaf, I’d suggest a very small amount of stevia instead of adding more erythritol.


Beating the egg whites is the answer to the denseness that comes with making an almond flour bread. I’ve made countless baked goods using almond flour and the main problem I’ve encountered is how dense the finished product is. The fluffy egg whites in unison with the high dosage of baking powder do a good job of getting this loaf nice and fluffy and adding some air pockets into the loaf. This makes for a better tasting bread.

How can you tell if you have high uric acid


The best part about this bread is that it makes it so much easier to eat a low carb diet. Yes, there are some savage beasts (joking) that don’t miss bread at all and are happy to just eat bacon seven times a day, but if you’re anything like me, bread was a staple of your diet growing up and you still have a look of yearning in your eyes when they drop that bread basket in the middle of the table at family dinner. I feel your pain. This low carb bread recipe is your shoulder to cry on.
Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye 

Does the 14 day boiled egg diet work


Apa Itu Teh Kombucha? Teh Kombucha yang popupler di negeri Tirai Bambu dengan nama teh jamur Mancuria adalah minuman probiotik hasil fermentasi larutan teh dengan gula yang kemudian ditambahkan starter mikroba dan ragi yang disebut jamur Kombucha (Scoby). Akibat fermentasi yang terjadi, teh Kombucha menjadi kaya akan vitamin dan asam amino yang berguna untuk memperbaiki …

What happens if you dont eat 3 meals a day


4.) Fill the dough into a loaf tin lined with baking paper. If you don’t use a silicone loaf pan line ALL SIDES with parchment paper so the bread will release easily. Smooth the top, but don’t press down too much – keep as much air in the dough as possible. Bake at 180 Celsius / 350 Fahrenheit for about 45 minutes or until a knife inserted comes out clean!

Does Hashimotos disease qualify for disability


The best part about this recipe is that it’s simple, and once you have it down, you can replicate this keto friendly bread any time you want. I’ve been making a low carb loaf every Sunday for the past few weeks and would recommend that to anyone. It’s so nice to have a loaf of bread at your disposal when you’re on a low carb diet. It almost feels like cheating. Check out this recipe and start making the best keto bread you’ve ever tried today!

Can I eat an apple on a low carb diet


Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.

Is it okay to freeze cheesecake


Don’t care for lemon extract? Just replace the lemon extract with more vanilla extract, or use another extract. The beauty of this recipe is that it is easily adaptable and you can change the flavors to suit your own tastes. Sometimes I’ll use only vanilla extract in place of lemon, or use butter extract with the vanilla extract. When I’m really in the mood I’ll toss in some berries before baking.

ketogenic juicing recipes


Diet Paleo dan Whole30 kedua-duanya tidak termasuk tenusu, tetapi tenusu adalah pada senarai yang diluluskan bagi sesiapa yang mematuhi rancangan keto. Ini bermakna perkara yang lazat di hadapan untuk mufin telur. Untuk menambah kekayaan dan tubuh, satu percikan yang murah hati setengah telur dipandu dengan telur, dan setiap muffin selesai dengan sesudu cheddar tajam.

How much weight can you lose in a week on keto


Eritritol ada di sana untuk menambah sedikit rasa manis pada roti, yang biasanya mempunyai roti putih. Ramai orang memasukkannya ke dalam diet paleo kerana ia semula jadi, tetapi jika anda tidak suka, atau anda tidak menyukainya kerana apa-apa sebab lain, tidak mengapa. Anda boleh menggunakan mana-mana pemanis granul yang anda suka. Gula kelapa adalah satu paleo biasa.

intermittent fasting 7 day meal plan


Resep Membuat Lumpia Isi Daging Ayam Keto – Lumpia atau spring roll sebenarnya berasal dari Tionghoa, setelah itu diadaptasi oleh orang Indonesia dengan berbagai macam pilihan isi daging dan sayuran. Yang terkenal adalah lumpia Semarang yang khas dengan isi sayur rebungnya. Lumpia terdiri dari bagian kulit dan bagian isi. Biasanya kulit terbuat dari tepung yang berfungsi untuk melapisi bagian isi.  Terdapat 2 jenis lumpia yaitu lumpia kering dan lumpia basah. Isinya juga bermacam-macam, mulai dari daging, sayuran, bihun dan sebagainya.
Hi Suraya, great to hear that you are on the keto diet! I’ve been on it with a strict training regime at Axiom. Technically i’ve done it before without realising last year, but i’m back on it again and it’s one the best lifestyle changes i’ve seen for me. I came across your site because I was searching for low carb sweeteners. I’m finding that a problem unless i buy Stevia online which is possible. Anyway for recipes do checkout ketodietapp. It’s awesome and I will experimenting on recipes of my own too on my website. Warrior on with the keto! 🙂

What salad dressing is good for Keto


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.
This recipe works really well and seems to be pretty versatile. I always have chia seeds so I subbed those for the psyllium husk. Then husband asked if I could make cheese and onion bread so I threw some dried, diced onion and cheese cubes in it. He was very happy, it still baked up nicely and, most importantly, husband liked it. Thanks for posting.

ketogenic recipes meal plan


This looks so good! I’m new to Keto/low carb so I have a question: I don’t have straight erythritol. I have stevia, Swerve granular and confectioner, xylitol and Lakanto classic (monkfruit/erythritol combo). Can any of these be used in place of the erythritol in your recipe, and if so, which is best, and is the amount the same or does it need adjustments? Thank you so much!

Is Intermittent Fasting bad for your kidneys


I wish I could prepare this recipe for my beloved mum next Sunday (I can imagine she won’t even notice that it’s a low carb recipe! She’s always so skeptical to these kind of recipes), and share a cinnamon roll with her, but unfortunately I struggle with dairy. I’d think to substitute butter with ghee (the only dairy product I consume without problems), cream cheese with coconut cream (adapting the amount, should be enough reducing 1/3), but what about mozzarella? Any suggestion? (No cashews please.) Thank you in advance if you can help me. Your blog is always a wonderful source of inspiration 🙂
Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye 

Does the 14 day boiled egg diet work


Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

What do you eat when detoxing


Hi, I just made this bread. Inwas incredibly excited to try it as sometimes I really crave for a slice of bread. I followed all recipe and when I inserted the tooth pick it came as clean as possible. I left it in the over a few kore mins just in case. But I now tried to cut a slife and noticed it is quite moist and there is a bit of water at the bottom of the pan. It does look cooked though and hast toasted a slice and tasted lovely. Did I do anything wrong.???

Is AJ pouch permanent


Place the macadamia nuts into a food processor fitted with an S knife blade. Pulse just until the nuts reach a fine crumbly consistency, without large pieces. Make sure to pulse, don't leave the food processor running, to try to make flour and not nut butter. Scrape the sides as needed. The nuts may still begin to form nut butter a little, but try to avoid as much as possible.

Can I eat chips with IBS


The texture of this pound cake is very dense and rich. I don’t doubt that you’d be able to easily fool someone who is not following a keto diet plan. It tastes just like a flour based pound cake. It’s sweet enough without being overly sweet. If you want to add some more sweetness to the loaf, I’d suggest a very small amount of stevia instead of adding more erythritol.
Hi Suraya, great to hear that you are on the keto diet! I’ve been on it with a strict training regime at Axiom. Technically i’ve done it before without realising last year, but i’m back on it again and it’s one the best lifestyle changes i’ve seen for me. I came across your site because I was searching for low carb sweeteners. I’m finding that a problem unless i buy Stevia online which is possible. Anyway for recipes do checkout ketodietapp. It’s awesome and I will experimenting on recipes of my own too on my website. Warrior on with the keto! 🙂

Does Ramadan make you lose muscle


Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.
×