This recipe is perfect. I did half a batch and made six rolls. I used the correct amount of almond flour simply because I didn’t have the nuts in my pantry. These rolls are perfect and moist. I also added some pieces of chopped apple as a treat because it’s apple season and my goal was low carb not Keto. I’m so happy I found this recipe. With winter coming this will be a great treat.

Can I have soy sauce on keto


Hi Marcella, Not all recipes can use sweeteners interchangeably, though many can. I do talk about this in the sweetener guide you mentioned. The reason for specific sweeteners in recipes is mainly because I can only 100% vouch for the way I tested the recipe, with my specific ingredients. Sweeteners also provide bulk, so sometimes changing to a different one does change the result as well. In the case of these cinnamon rolls, though, there isn’t a lot of sweetener in the dough, so they do work fine with almost any sweetener you like.

Is there a topical cream for arthritis


Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.
Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye

How long does it take to boil zucchini


Omg! I was Christmas baking with my friend. I made keto rumballs and started my keto pumpkin pie crust while he whipped up this recipe. At first I was a bit skeptical: Mozzarella cheese? O M G! These are award winning. No lie. I was sent home with a small batch of them and I am hoarding them lol. MINE! All mine lol . The rest of my non-keto family better stay away!

Why is the ketogenic diet good for epilepsy


4.) Fill the dough into a loaf tin lined with baking paper. If you don’t use a silicone loaf pan line ALL SIDES with parchment paper so the bread will release easily. Smooth the top, but don’t press down too much – keep as much air in the dough as possible. Bake at 180 Celsius / 350 Fahrenheit for about 45 minutes or until a knife inserted comes out clean!

Does Hashimotos disease qualify for disability


Menu Diet Keto – Diet ketogenik merupakan diet rendah karbohidrat namun tinggi lemak yang menawarkan banyak manfaat bagi kesehatan. Lebih dari 20 penelitian menujukkan bahwa jenis diet ini dapat membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan kesehatan. Diet ketogenik ini juga mungkin bermanfaat bagi penderita diabetes, kanker, epilepsi dan juga penyakit alzheimer.
Hi, I am on keto + omad fasting recently, thanks for sharing all these info ( i love the sugar free jam you recommended!). I am still exploring and testing with those keto-friendly ingredients and for recipe, I often watch video of “headbanger’s kitchen” and “keto connect” for ideas! I tried the “keto bread” by “keto connect”, they turned out great and goes very well with the jam! I made my own peanut butter too (without any sugar), carbs are pretty low compare to store bought. For seeds and nuts I recommend you guys to pay a visit to “the hive bulk” located at jalan telawi, bangsar, they sell variety of nuts and seeds with reasonable price, and also organice condiments. Signature Market is a good online store to shop too (they are giving 3 months free membership + high discount). For avocado, I find that Jaya Grocer sells at pretty good deal (3 in 1 pack for rm12.90, the one at Intermark). I am just wondering where can I get cheaper salmon, the one I bought at morning market sri rampai costed me rm19 for just one slice! Btw, I am going to try making cauliflower chicken rice and flaxseed crackers too 🙂
This is a super delicious low carb almond bread. My batter was a bit looser than in your video, but it baked up nice and tall and the crumb is amazing. I baked two-15 slice loaves together without a problem. I sampled a bit after a few minutes out of the oven….very delicious. Thank you for sharing. I cannot wait to start making little adjustments to create different flavors.

Is eating steak good for you


Resep Tongkol Suwir Pedas Manado – Lagi ingin makan masakan Manado, jadi terpikir masak tongkol suwir pedas dan tumis kangkung bunga pepaya. Masakan Manado adalah salah satu masakan yang paling saya suka karena mirip dengan masakan Bali yang berciri khas pedas. Hanya saja bedanya masakan Bali biasanya menggunakan bumbu lengkap dimana kencur dan terasi selalu …

How do you increase autophagy


Eritritol ada di sana untuk menambah sedikit rasa manis pada roti, yang biasanya mempunyai roti putih. Ramai orang memasukkannya ke dalam diet paleo kerana ia semula jadi, tetapi jika anda tidak suka, atau anda tidak menyukainya kerana apa-apa sebab lain, tidak mengapa. Anda boleh menggunakan mana-mana pemanis granul yang anda suka. Gula kelapa adalah satu paleo biasa.
Resep Usus Ayam Cabe Ijo Enak – Tidak punya asisten rumah tangga, tiap weekend jadi harus masak untuk persediaan seminggu ke depan untuk anak-anak ditinggal bekerja. Agar praktis, hasil masakan biasanya saya masukkan ke kotak plastik lalu disimpan di freezer. Kalau mau dimakan tinggal dipanasin di microwave. Tapi cuma masakan yang bisa dibekukan saja yang …

How does Keto 101 work


Hi Marcella, Not all recipes can use sweeteners interchangeably, though many can. I do talk about this in the sweetener guide you mentioned. The reason for specific sweeteners in recipes is mainly because I can only 100% vouch for the way I tested the recipe, with my specific ingredients. Sweeteners also provide bulk, so sometimes changing to a different one does change the result as well. In the case of these cinnamon rolls, though, there isn’t a lot of sweetener in the dough, so they do work fine with almost any sweetener you like.

Is there a topical cream for arthritis


Natural/Organic Almond Flour boleh didapati di kedai-kedai barangan organik atau boleh beli online je. Hawa biasa shopping barang-barang organik dan natural ni di https://myloveearth.com atau https://www.signaturemarket.co. Shopee atau Lazada pun banyak juga seller jual tepung ni. Harganya pelbagai  mengikut berat. So bolehlah pilih mana yang sesuai ya.

How much sodium is in a rotisserie chicken


This is a super delicious low carb almond bread. My batter was a bit looser than in your video, but it baked up nice and tall and the crumb is amazing. I baked two-15 slice loaves together without a problem. I sampled a bit after a few minutes out of the oven….very delicious. Thank you for sharing. I cannot wait to start making little adjustments to create different flavors.

intermittent fasting options


Hi, I am on keto + omad fasting recently, thanks for sharing all these info ( i love the sugar free jam you recommended!). I am still exploring and testing with those keto-friendly ingredients and for recipe, I often watch video of “headbanger’s kitchen” and “keto connect” for ideas! I tried the “keto bread” by “keto connect”, they turned out great and goes very well with the jam! I made my own peanut butter too (without any sugar), carbs are pretty low compare to store bought. For seeds and nuts I recommend you guys to pay a visit to “the hive bulk” located at jalan telawi, bangsar, they sell variety of nuts and seeds with reasonable price, and also organice condiments. Signature Market is a good online store to shop too (they are giving 3 months free membership + high discount). For avocado, I find that Jaya Grocer sells at pretty good deal (3 in 1 pack for rm12.90, the one at Intermark). I am just wondering where can I get cheaper salmon, the one I bought at morning market sri rampai costed me rm19 for just one slice! Btw, I am going to try making cauliflower chicken rice and flaxseed crackers too 🙂
Kali ini saya mencoba membuat lumpia kering isi daging ayam yang keto friendly dengan menggunakan kulit tahu. Tak lupa ditumis dengan butter dan ditambah parutan keju agar lebih tinggi lemak atau menjadi fat bomb yang dibutuhkan oleh pelaku diet Ketogenik. Berhubung kulit tahu sifatnya lentur dan lembut, jadi sebelumnya lumpia harus dikukus terlebih dahulu sebelum digoreng.
Resep Membuat Lumpia Isi Daging Ayam Keto – Lumpia atau spring roll sebenarnya berasal dari Tionghoa, setelah itu diadaptasi oleh orang Indonesia dengan berbagai macam pilihan isi daging dan sayuran. Yang terkenal adalah lumpia Semarang yang khas dengan isi sayur rebungnya. Lumpia terdiri dari bagian kulit dan bagian isi. Biasanya kulit terbuat dari tepung yang berfungsi untuk melapisi bagian isi.  Terdapat 2 jenis lumpia yaitu lumpia kering dan lumpia basah. Isinya juga bermacam-macam, mulai dari daging, sayuran, bihun dan sebagainya.
The best part about this recipe is that it’s simple, and once you have it down, you can replicate this keto friendly bread any time you want. I’ve been making a low carb loaf every Sunday for the past few weeks and would recommend that to anyone. It’s so nice to have a loaf of bread at your disposal when you’re on a low carb diet. It almost feels like cheating. Check out this recipe and start making the best keto bread you’ve ever tried today! 

Can you eat whatever you want when intermittent fasting


Beberapa orang telah mengadu tentang adunan yang terlalu tebal untuk melipat di putih telur. Kemungkinan besar ini adalah perbezaan pengukuran atau bahan, tetapi jika ini berlaku, anda boleh menyelamatkannya. Hanya denyutkan sedikit putih telur ke dalam pemproses makanan untuk membuat adunan utama sedikit lebih nipis, kemudian lipat ke putih telur.

Can dogs eat bananas


If you want to spend more, fried chicken or beef is usually added to the dish. But, we decided to keep it pretty simple and mimic the street food you can get. In Brunei, where Hazim is from, pandan leaves are commonly used. They’re tied together in a knot and boiled in coconut milk. But, this is a pretty hard ingredient to find in the rest of the world, he decided it would be best to skip it.
The best part about this bread is that it makes it so much easier to eat a low carb diet. Yes, there are some savage beasts (joking) that don’t miss bread at all and are happy to just eat bacon seven times a day, but if you’re anything like me, bread was a staple of your diet growing up and you still have a look of yearning in your eyes when they drop that bread basket in the middle of the table at family dinner. I feel your pain. This low carb bread recipe is your shoulder to cry on.

This recipe works really well and seems to be pretty versatile. I always have chia seeds so I subbed those for the psyllium husk. Then husband asked if I could make cheese and onion bread so I threw some dried, diced onion and cheese cubes in it. He was very happy, it still baked up nicely and, most importantly, husband liked it. Thanks for posting.

How do you keep fried chicken crispy


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.

How do you fix coffee breath


Bagi penyimpanan, ia sama dengan roti biasa dalam beberapa cara dan berbeza dengan orang lain. Seperti mana-mana roti, ia akan menjadi basi jika ia berada di tempat terbuka terlalu lama. Ia tidak berlaku dengan cepat, kerana kandungan lemak dan putih telur. Anda boleh menyimpannya dalam kotak roti, tetapi ia kelihatan lebih buruk daripada roti biasa pada suhu bilik.

Will I lose weight on 1000 calories a day


I just started the keto diet and being Malaysian like you its so hard to give up the good ol Malaysian carb laden food like the karipap(which is my fav). So stumbling on to your blog is heaven sent. I am so going to try this karipap out. Thank you for making this keto friendly. Im gonna keep following your blog to see if you manage to ketofy(is this even a legit word…lol) any more Malaysian food.

Is pasta healthier than bread


I’m on keto for about a year now. Lose abt 6kg. size L to S!!. It’s not abt me at first it’s for my husband who suffer from diabetic at a very young age. The whole lifestyle and our perspective in health are changing now. He’s fine now without medication. In terms of calorie intake distributions, 5% from carbs, 20% from protein and 75% from Fat. Need to make sure your protein with high quality and healthy fat to make sure you get a nutrient dense foods. Keto, it’s about running your body fuel from glucose to ketones. Another important points is you need to keep vegetables intake as high as possible min. 7 – 10 cups a day. and lot’s more to share.. visit my facebook page KALE Shakes. I shared everything i learned about Ketogenic diet.

Are tomatoes high in carbs


Resep Membuat Lumpia Isi Daging Ayam Keto – Lumpia atau spring roll sebenarnya berasal dari Tionghoa, setelah itu diadaptasi oleh orang Indonesia dengan berbagai macam pilihan isi daging dan sayuran. Yang terkenal adalah lumpia Semarang yang khas dengan isi sayur rebungnya. Lumpia terdiri dari bagian kulit dan bagian isi. Biasanya kulit terbuat dari tepung yang berfungsi untuk melapisi bagian isi.  Terdapat 2 jenis lumpia yaitu lumpia kering dan lumpia basah. Isinya juga bermacam-macam, mulai dari daging, sayuran, bihun dan sebagainya.
×