If you want to spend more, fried chicken or beef is usually added to the dish. But, we decided to keep it pretty simple and mimic the street food you can get. In Brunei, where Hazim is from, pandan leaves are commonly used. They’re tied together in a knot and boiled in coconut milk. But, this is a pretty hard ingredient to find in the rest of the world, he decided it would be best to skip it.

Is intermittent fasting healthy for females


Resep Usus Ayam Cabe Ijo Enak – Tidak punya asisten rumah tangga, tiap weekend jadi harus masak untuk persediaan seminggu ke depan untuk anak-anak ditinggal bekerja. Agar praktis, hasil masakan biasanya saya masukkan ke kotak plastik lalu disimpan di freezer. Kalau mau dimakan tinggal dipanasin di microwave. Tapi cuma masakan yang bisa dibekukan saja yang …

Where is the pressure point to get rid of a headache


Sebab yang paling umum ialah mana-mana roti jatuh adalah bahawa ia perlu untuk membakar lebih lama. Bahawa dikatakan, saya akan jujur ​​dengan sempurna – kadang-kadang resipi keto ini akan jatuh walaupun, walaupun melakukan segala-galanya yang betul. Nasib baik ini bukan besar berurusan kerana ia masih terasa enak – JIKA anda membakarnya cukup lama dan pusat dimasak. 

Can I eat too much cheese on keto


Hi Marcella, Not all recipes can use sweeteners interchangeably, though many can. I do talk about this in the sweetener guide you mentioned. The reason for specific sweeteners in recipes is mainly because I can only 100% vouch for the way I tested the recipe, with my specific ingredients. Sweeteners also provide bulk, so sometimes changing to a different one does change the result as well. In the case of these cinnamon rolls, though, there isn’t a lot of sweetener in the dough, so they do work fine with almost any sweetener you like.


Resep Tumis Bunga Pepaya Kangkung Khas Manado ini kesukaan saya dan suami. Di awal-awal mencoba menbuat sendiri, saya tidak tahu caranya agar bunga pepaya tidak pahit. Saya pikir sama caranya dengan mengolah pare, agar tidak pahit diremas-remas dengan garam terlebih dahulu. Meskipun pahitnya berkurang, tapi bentuk bunga pepaya jadi tidak bagus. Ternyata ada cara yang …

What happens if you eat one meal a day


I wish I could prepare this recipe for my beloved mum next Sunday (I can imagine she won’t even notice that it’s a low carb recipe! She’s always so skeptical to these kind of recipes), and share a cinnamon roll with her, but unfortunately I struggle with dairy. I’d think to substitute butter with ghee (the only dairy product I consume without problems), cream cheese with coconut cream (adapting the amount, should be enough reducing 1/3), but what about mozzarella? Any suggestion? (No cashews please.) Thank you in advance if you can help me. Your blog is always a wonderful source of inspiration 🙂

intermittent fasting 0 calories


Hi Neha, my recipe uses baking powder and not baking soda. I think this is the reason why your bread had a funny taste. Baking soda is much stronger than baking powder (I think twice as strong). The xanthan gum helps improve the structure of the bread – almond flour bread is a little more fragile than wheat bread because of the lack in gluten. But your bread will still work without the xanthan.
Hi Suraya, great to hear that you are on the keto diet! I’ve been on it with a strict training regime at Axiom. Technically i’ve done it before without realising last year, but i’m back on it again and it’s one the best lifestyle changes i’ve seen for me. I came across your site because I was searching for low carb sweeteners. I’m finding that a problem unless i buy Stevia online which is possible. Anyway for recipes do checkout ketodietapp. It’s awesome and I will experimenting on recipes of my own too on my website. Warrior on with the keto! 🙂

Does Ramadan make you lose muscle


Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye
If you want to spend more, fried chicken or beef is usually added to the dish. But, we decided to keep it pretty simple and mimic the street food you can get. In Brunei, where Hazim is from, pandan leaves are commonly used. They’re tied together in a knot and boiled in coconut milk. But, this is a pretty hard ingredient to find in the rest of the world, he decided it would be best to skip it.

Is intermittent fasting healthy for females


This looks so good! I’m new to Keto/low carb so I have a question: I don’t have straight erythritol. I have stevia, Swerve granular and confectioner, xylitol and Lakanto classic (monkfruit/erythritol combo). Can any of these be used in place of the erythritol in your recipe, and if so, which is best, and is the amount the same or does it need adjustments? Thank you so much!

Can you get hepatitis B from saliva


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.
I’m on keto for about a year now. Lose abt 6kg. size L to S!!. It’s not abt me at first it’s for my husband who suffer from diabetic at a very young age. The whole lifestyle and our perspective in health are changing now. He’s fine now without medication. In terms of calorie intake distributions, 5% from carbs, 20% from protein and 75% from Fat. Need to make sure your protein with high quality and healthy fat to make sure you get a nutrient dense foods. Keto, it’s about running your body fuel from glucose to ketones. Another important points is you need to keep vegetables intake as high as possible min. 7 – 10 cups a day. and lot’s more to share.. visit my facebook page KALE Shakes. I shared everything i learned about Ketogenic diet.

Are tomatoes high in carbs


Di manakah maklumat pemakanan? Fakta pemakanan diberikan sebagai ihsan, yang diperolehi dari Pangkalan Data Makanan USDA. Anda boleh mencari bilangan karbohidrat individu yang kami gunakan dalam Senarai Makanan Rendah Karbohidrat & Keto. Carb menghitung gula alkohol. Kaedah karbohidrat bersih tidak termasuk kedua-dua serat dan gula alkohol, kerana ini tidak menjejaskan gula darah dalam kebanyakan orang. Kami cuba tepat dengan maklumat ini, tetapi jangan ragu untuk membuat pengiraan anda sendiri.

How many hours of fasting before you start burning fat


Reading all of these and I may be able to help with some of the issues people have. As far as doubling the recipe, works great for me, just have to increase the temp to 425 to start, first 10 minutes, then drop to 325 for the remainder. Higher start temp gives it the jump you need, lower temp after gives it the ability to bake without burning. Milled flax seeds add a slight bit of unnecessary oils, not much, but oils work best with normal flour. Try whole flax seed on top instead. I have been making this bread alot lately with no issues, I hope no one gets shys away from this recipe because of poor results, just keep trying. You will be glad you did.
We are what we drink. Kalau kita minum air putih banyak, nampak beza wajah kita glow macam mana kan. Macam tu juga kalau banyak minum air bergula wajah nampak kusam, tak ceria. Benda ni tak sedar sebenarnya, kita minum kopi secawan dua dah berapa gula dalam tu kan. Kalau sebulan dah berapa gula tu, belum tambah ngan kuih muih lagi. Sebab tu lah NYOC hadir, at least dah dapat cut intake gula dari kopi
Oh another think I thought I might mention. I use store bought coconut cream as a substitute to any recipe that calls for whipping/heavy cream. The ones from pasar are too liquid, doesn’t whip up. I do have to give generous amounts of garlic (or flavouring in case it’s a sweet dish) to get rid of the coconut taste/smell. But apart from that it works as good as heavy cream at half the price.
Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973
Mine didn’t rise properly at all 🙁 I followed all your tips about room temp eggs, fresh baking powder, not over mixing to keep the air in but it is so flat. I added milled flax seeds as I like their texture in ‘bread’-y recipes; could they of caused the lack of rising? However, it LOOKS like bread with an actual crust and is VERY tasty with sesame and poppy seeds on top.. they’re just tiny slices
I just started the keto diet and being Malaysian like you its so hard to give up the good ol Malaysian carb laden food like the karipap(which is my fav). So stumbling on to your blog is heaven sent. I am so going to try this karipap out. Thank you for making this keto friendly. Im gonna keep following your blog to see if you manage to ketofy(is this even a legit word…lol) any more Malaysian food.

Is pasta healthier than bread


Hi Mark, the nutrition box states 1 serving (slice) out of 12. SO, if you wanted to calculate the nutrition for the entire bread, you’d just have to multiply it by 12. I’m sorry, but I did not weigh the bread so I cannot give you the nutrition per 100 g. There’s a good (free) nutrition calculator on the website sparkrecipes.com that you can use. Or download the KetoDietApp, it also has a good one. Glad you like the bread though!

Is coconut allowed in Keto


Was googling more info about keto because my husband is on it too. Planning what to make for him for lunch and dinner can be a hassle it’s always scrambled eggs with avocado or cheese and lamb shoulder and salad/broccoli whatever other sayur available. Occasionally we make sup ekor coz there’s a lot of fat in there. I guess males prefer manly fat as I like to call it, and your menu looks do-able for me as a female. Haha 

Natural/Organic Almond Flour boleh didapati di kedai-kedai barangan organik atau boleh beli online je. Hawa biasa shopping barang-barang organik dan natural ni di https://myloveearth.com atau https://www.signaturemarket.co. Shopee atau Lazada pun banyak juga seller jual tepung ni. Harganya pelbagai  mengikut berat. So bolehlah pilih mana yang sesuai ya.
I wish I could prepare this recipe for my beloved mum next Sunday (I can imagine she won’t even notice that it’s a low carb recipe! She’s always so skeptical to these kind of recipes), and share a cinnamon roll with her, but unfortunately I struggle with dairy. I’d think to substitute butter with ghee (the only dairy product I consume without problems), cream cheese with coconut cream (adapting the amount, should be enough reducing 1/3), but what about mozzarella? Any suggestion? (No cashews please.) Thank you in advance if you can help me. Your blog is always a wonderful source of inspiration 🙂

intermittent fasting 0 calories


Kali ini saya mencoba membuat lumpia kering isi daging ayam yang keto friendly dengan menggunakan kulit tahu. Tak lupa ditumis dengan butter dan ditambah parutan keju agar lebih tinggi lemak atau menjadi fat bomb yang dibutuhkan oleh pelaku diet Ketogenik. Berhubung kulit tahu sifatnya lentur dan lembut, jadi sebelumnya lumpia harus dikukus terlebih dahulu sebelum digoreng.

What carbs should I avoid to lose belly fat


Ini muffin telur depan adalah kemenangan untuk sesiapa sahaja yang mengikuti diet keto, tetapi bercakap dari pengalaman sebagai seseorang yang tidak menggunakan rancangan keto, mereka lebih banyak daripada itu. Muffin telur yang dimuatkan dengan protein ini adalah untuk sesiapa yang suka kombinasi telur cheesy, ubi jalar, dan daging yang memuaskan. Pertimbangkannya sebagai bonus bahawa mereka boleh dibuat lebih awal dari masa dan praktikal jatuh dari kuali.
Diet Paleo dan Whole30 kedua-duanya tidak termasuk tenusu, tetapi tenusu adalah pada senarai yang diluluskan bagi sesiapa yang mematuhi rancangan keto. Ini bermakna perkara yang lazat di hadapan untuk mufin telur. Untuk menambah kekayaan dan tubuh, satu percikan yang murah hati setengah telur dipandu dengan telur, dan setiap muffin selesai dengan sesudu cheddar tajam.

is intermittent fasting


Hi Suraya…..stumble on yr site while surfing for healthy oils as i make my own oils namely coconut, peanut, sunflower and flaxseed….own consumption and selling to close relatives and friends. Since my husband’s episode of ” heart attack” few years ago, i’ve started realizing that our staple diet among malaysians are full of sugars, fast food and carbs. The more i research the more I’ve come to realize that the main ingredients are so full of preservatives, colorings and additives….This keto diet that i’ve come across so frequently nowdays has made me thinking of trying it but with the mentality especially for asians….rice and flour is a must have on our dinner tables including my husband….i can only wonder.

×