Was googling more info about keto because my husband is on it too. Planning what to make for him for lunch and dinner can be a hassle it’s always scrambled eggs with avocado or cheese and lamb shoulder and salad/broccoli whatever other sayur available. Occasionally we make sup ekor coz there’s a lot of fat in there. I guess males prefer manly fat as I like to call it, and your menu looks do-able for me as a female. Haha

What happens when you stop eating carbs


But since I’m on a Keto way of eating, I had to find an alternative. The filling is perfectly fine and I did not have to use any substitutes. The dough however, was my problem. Few days ago, I found a Keto empanada recipe and it took me back to my trip to Spain last summer and I had 2 empanadas and that reminded me of karipap. So after some research, I decided to use a Keto empanada dough recipe but fill it with dry mince meat curry to make Malaysian karipap. I was a little hesitant because using a cheese dough recipe for karipap as it seemed like an abomination to karipap, but after I had my first bite I can safely say, IT’S DAMN DELICIOUS! You can’t even tell that it was made from cheese!

Does lemon water make you poop


Resep Tumis Bunga Pepaya Kangkung Khas Manado ini kesukaan saya dan suami. Di awal-awal mencoba menbuat sendiri, saya tidak tahu caranya agar bunga pepaya tidak pahit. Saya pikir sama caranya dengan mengolah pare, agar tidak pahit diremas-remas dengan garam terlebih dahulu. Meskipun pahitnya berkurang, tapi bentuk bunga pepaya jadi tidak bagus. Ternyata ada cara yang …

What foods to avoid if you have H pylori


Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

What do you eat when detoxing


male vitality performance and witness the effects of total male vitality debunking super male vitality pure superfood power male vitality male enhancement pills trial how soon super male vitality works infowars male vitality spray alex jones super male vitality vine super male vitality how to take super male vitality alcohol triple leaf male vitality tea extra male vitality is super male vitality good for withdrawal infowars male vitality supreme Repair harmed muscle tissue and cut off recuperation timeAids to reinforce the creation of testosterone normallyReduces the level of weariness and builds your agonyImprove your sex drive and anticipate untimely dischargeRestore your vitality and stamina, and accelerate your metabolic rateTesto Ultra Malaysia improves your memory, center, and fixation
Chicken egg roll ala Hokben ini saya buat untuk anak-anak dan mereka suka. Ternyata memasaknya tidak sesulit yang dibayangkan. Cukup dengan menggulung daging ayam giling yang sudah dibumbui dengan telur dadar dan dikukus sampai matang kemudian dipotong-potong dan digoreng kering. Siapkan plastik tahan panas atau aluminium foil untuk menggulung. Disini saya share resep chicken egg …
Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye
Info: You can buy the products I’ve linked to in the post above from Thrive Market. Thrive Market is an US based online store that sells all the products you need for low carb cooking at wholesale prices! If you become a member, you can get 25-50% off the best healthy and organic premium products for just $60/year. Click here to join and receive an extra 25% off your first order!

Is dry mouth a sign of ketosis


This recipe sounds (and looks) delicious. I’ve always adored good cinnamon rolls like my grandmother and mother used to bake. Sadly, those aren’t possible anymore. I’m hopeful that this recipe will come fairly close. I know confectioners Lakanto isn’t on your sugar replacement list but my question is, will using it change the outcome of the rolls? I have a large bag of the confectioners and none of the granular.

Mine didn’t rise properly at all 🙁 I followed all your tips about room temp eggs, fresh baking powder, not over mixing to keep the air in but it is so flat. I added milled flax seeds as I like their texture in ‘bread’-y recipes; could they of caused the lack of rising? However, it LOOKS like bread with an actual crust and is VERY tasty with sesame and poppy seeds on top.. they’re just tiny slices

How many calories should a woman with PCOS eat


Resep Usus Ayam Cabe Ijo Enak – Tidak punya asisten rumah tangga, tiap weekend jadi harus masak untuk persediaan seminggu ke depan untuk anak-anak ditinggal bekerja. Agar praktis, hasil masakan biasanya saya masukkan ke kotak plastik lalu disimpan di freezer. Kalau mau dimakan tinggal dipanasin di microwave. Tapi cuma masakan yang bisa dibekukan saja yang …

Is turkey meat good for keto diet


Resep Cheesecake Pablo Keto ini saya modifikasi dari resepnya Yuda Bustara. Crust yang harusnya dari pastry saya ganti dengan campuran tepung keto dan tepung almond. Untuk cheesecakenya sendiri bahannya hampir sama, hanya saja gula saya ganti dengan pemanis Diabetasol dan saya tambahkan perasan jeruk lemon agar terasa lebih segar. Berhubung crustnya agak rapuh jadi harap …
Resep Cheesecake Pablo Keto ini saya modifikasi dari resepnya Yuda Bustara. Crust yang harusnya dari pastry saya ganti dengan campuran tepung keto dan tepung almond. Untuk cheesecakenya sendiri bahannya hampir sama, hanya saja gula saya ganti dengan pemanis Diabetasol dan saya tambahkan perasan jeruk lemon agar terasa lebih segar. Berhubung crustnya agak rapuh jadi harap …
Resep Tahu Sutra Rumput Laut Keto – Sewaktu bersantap di sebuah restoran China, si sulung menunjuk gambar tahu sutra rumput laut dengan saus jamur yang menggugah selera. “Coba bikin kayak gini versi Keto mam”, gumamnya. Akhirnya saya mencoba membuat versi Ketonya dan senang sekali hasilnya tak jauh berbeda, saosnya sempurna! Saya menggunakan xantham gum sebagai …

keto 20 recipes


Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye

2 week intermittent fasting results


This recipe works really well and seems to be pretty versatile. I always have chia seeds so I subbed those for the psyllium husk. Then husband asked if I could make cheese and onion bread so I threw some dried, diced onion and cheese cubes in it. He was very happy, it still baked up nicely and, most importantly, husband liked it. Thanks for posting.
Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.

Can I eat eggs everyday on keto


Kali ini saya mencoba membuat lumpia kering isi daging ayam yang keto friendly dengan menggunakan kulit tahu. Tak lupa ditumis dengan butter dan ditambah parutan keju agar lebih tinggi lemak atau menjadi fat bomb yang dibutuhkan oleh pelaku diet Ketogenik. Berhubung kulit tahu sifatnya lentur dan lembut, jadi sebelumnya lumpia harus dikukus terlebih dahulu sebelum digoreng.

intermittent fasting


I tend to get into deep ketosis on my third week of the month due to ramping up of exogenous ketones derived from MCT oils and other longer chain oils, and it’s not too good for my T3 and T4 markers so I usually get in a carb refeed on the last week of the month just so that I don’t stress my thyroid too much. Still, eventhough I do carb refeeds, they’re after heavy workouts and I only go for a maximum of 100g of carbs.
This looks so good! I’m new to Keto/low carb so I have a question: I don’t have straight erythritol. I have stevia, Swerve granular and confectioner, xylitol and Lakanto classic (monkfruit/erythritol combo). Can any of these be used in place of the erythritol in your recipe, and if so, which is best, and is the amount the same or does it need adjustments? Thank you so much!

Can I eat yam on keto


Eggs are one of the best kinds of ingredient there is. Rich with protein and omega 3, eggs, especially if both yolk and white are consumed, can be an excellent food source for micro-nutrients and protein. Eggs are a perfect example of dietary protein that is important in providing our bodies with amino acids which can help in building muscles and nourishing the body.

How much sweeter is acesulfame than sugar


My friend Hazim told me that it was his favorite breakfast pre-keto, where he could easily go to a street vendor in his village and grab one for around 70 cents. He also told me that the condiments vary depending on who is making it. Sometimes the rice has no seasoning, other times sambal (we use homemade sambal) and a small fried egg is included. Typically you can also see fried peanuts, dried anchovies, cucumber, and other pickled items included.
×