Eggs are one of the best kinds of ingredient there is. Rich with protein and omega 3, eggs, especially if both yolk and white are consumed, can be an excellent food source for micro-nutrients and protein. Eggs are a perfect example of dietary protein that is important in providing our bodies with amino acids which can help in building muscles and nourishing the body.
Was googling more info about keto because my husband is on it too. Planning what to make for him for lunch and dinner can be a hassle it’s always scrambled eggs with avocado or cheese and lamb shoulder and salad/broccoli whatever other sayur available. Occasionally we make sup ekor coz there’s a lot of fat in there. I guess males prefer manly fat as I like to call it, and your menu looks do-able for me as a female. Haha
For salmon, I found that quality is directly linked to the price 🙁 I mean, sometimes Tesco and Giant would sell them at good prices but they seem to be, I dunno, off in a way. Rather than not eating salmon, I’ve decided to buy cheaper cuts and cook that instead. I’d buy the head and make salmon fish head curry. If you like fish curry, try this – so good!

How much weight can you lose in three days


Resep Tumis Bunga Pepaya Kangkung Khas Manado ini kesukaan saya dan suami. Di awal-awal mencoba menbuat sendiri, saya tidak tahu caranya agar bunga pepaya tidak pahit. Saya pikir sama caranya dengan mengolah pare, agar tidak pahit diremas-remas dengan garam terlebih dahulu. Meskipun pahitnya berkurang, tapi bentuk bunga pepaya jadi tidak bagus. Ternyata ada cara yang …

Is coconut flour OK for diabetics


Natural/Organic Almond Flour boleh didapati di kedai-kedai barangan organik atau boleh beli online je. Hawa biasa shopping barang-barang organik dan natural ni di https://myloveearth.com atau https://www.signaturemarket.co. Shopee atau Lazada pun banyak juga seller jual tepung ni. Harganya pelbagai  mengikut berat. So bolehlah pilih mana yang sesuai ya.
Chicken egg roll ala Hokben ini saya buat untuk anak-anak dan mereka suka. Ternyata memasaknya tidak sesulit yang dibayangkan. Cukup dengan menggulung daging ayam giling yang sudah dibumbui dengan telur dadar dan dikukus sampai matang kemudian dipotong-potong dan digoreng kering. Siapkan plastik tahan panas atau aluminium foil untuk menggulung. Disini saya share resep chicken egg …

Is Bourbon a keto


Where does nutrition info come from? Nutrition facts are provided as a courtesy, sourced from the USDA Food Database. You can find individual ingredient carb counts we use in the Low Carb & Keto Food List. Carb count excludes sugar alcohols. Net carb count excludes both fiber and sugar alcohols, because these do not affect blood sugar in most people. We try to be accurate, but feel free to make your own calculations.

How many calories will kick you out of a fast


Take the dough out onto a large piece of parchment paper (not the one on the baking sheet). It will still be fairly sticky. Use a little bit of the melted butter on your hands to prevent sticking as you spread it into a rectangle. Place another piece of parchment on top and roll out to a thinner rectangle, about 14 in (36 cm) long by 10 in (25 cm) wide, and 1/3 to 1/2 in (8 to 13 mm) thick.

keto recipes 5 ingredients or less


Sabrina Amran, a precarious girl in her 20s who loves anything that screams ‘food!’ . She is convinced that food-romance is real and the only form of true love on planet earth. From day one, she knows she’ll find true love if she follows her passion, which is none other than eating! From Curry to Coffee to Cinnamon Rolls, she consumes almost everything edible but not everything la (obviously!). This is Sabrina, a girl in her 20s, she is most definitely ready to explore the world of cuisine and more with her audacity.


Eggs are one of the best kinds of ingredient there is. Rich with protein and omega 3, eggs, especially if both yolk and white are consumed, can be an excellent food source for micro-nutrients and protein. Eggs are a perfect example of dietary protein that is important in providing our bodies with amino acids which can help in building muscles and nourishing the body.
Resep Membuat Lumpia Isi Daging Ayam Keto – Lumpia atau spring roll sebenarnya berasal dari Tionghoa, setelah itu diadaptasi oleh orang Indonesia dengan berbagai macam pilihan isi daging dan sayuran. Yang terkenal adalah lumpia Semarang yang khas dengan isi sayur rebungnya. Lumpia terdiri dari bagian kulit dan bagian isi. Biasanya kulit terbuat dari tepung yang berfungsi untuk melapisi bagian isi.  Terdapat 2 jenis lumpia yaitu lumpia kering dan lumpia basah. Isinya juga bermacam-macam, mulai dari daging, sayuran, bihun dan sebagainya.

Sabrina Amran, a precarious girl in her 20s who loves anything that screams ‘food!’ . She is convinced that food-romance is real and the only form of true love on planet earth. From day one, she knows she’ll find true love if she follows her passion, which is none other than eating! From Curry to Coffee to Cinnamon Rolls, she consumes almost everything edible but not everything la (obviously!). This is Sabrina, a girl in her 20s, she is most definitely ready to explore the world of cuisine and more with her audacity.

What are the early signs of liver damage


For salmon, I found that quality is directly linked to the price 🙁 I mean, sometimes Tesco and Giant would sell them at good prices but they seem to be, I dunno, off in a way. Rather than not eating salmon, I’ve decided to buy cheaper cuts and cook that instead. I’d buy the head and make salmon fish head curry. If you like fish curry, try this – so good!

Do ulcers get worse at night


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.

Is Halo ice cream Keto


Resepi Nasi Ulam Bunga Kobis Keto yang tertera di atas menarik bukan? Sememang gaya hidup keto amat berbeza dan unik dari diet lain. Oleh itu, mereka yang mengamalkan gaya hidup keto amat menitikberatkan hal ehwal makanan kerana makanan merupakan fokus utama bagi menjayakan diet tersebut. Untuk tahu lebih lanjut tentang diet keto yang diamalkan oleh pemilik Asianketo, Puan Roslina Manaf, klik disini. 

Can your stomach shrink from not eating


My friend Hazim told me that it was his favorite breakfast pre-keto, where he could easily go to a street vendor in his village and grab one for around 70 cents. He also told me that the condiments vary depending on who is making it. Sometimes the rice has no seasoning, other times sambal (we use homemade sambal) and a small fried egg is included. Typically you can also see fried peanuts, dried anchovies, cucumber, and other pickled items included.

Can you drink water while fasting


This recipe works really well and seems to be pretty versatile. I always have chia seeds so I subbed those for the psyllium husk. Then husband asked if I could make cheese and onion bread so I threw some dried, diced onion and cheese cubes in it. He was very happy, it still baked up nicely and, most importantly, husband liked it. Thanks for posting.

ketogenic recipes meal plan


Anyway, I’ve been on keto for two weeks now. I cheat here and there because of Raya while making sure my majority intake is fat. I’m experiencing stomach discomfort nowadays and weird stool (oops). My digestion was fine on the first week but towards the end of the day I felt quite dizzy to drive home. Totally fine now with lotsa energy. Except for the toilet part.

Was googling more info about keto because my husband is on it too. Planning what to make for him for lunch and dinner can be a hassle it’s always scrambled eggs with avocado or cheese and lamb shoulder and salad/broccoli whatever other sayur available. Occasionally we make sup ekor coz there’s a lot of fat in there. I guess males prefer manly fat as I like to call it, and your menu looks do-able for me as a female. Haha

Does Kale make you poop more


Place the macadamia nuts into a food processor fitted with an S knife blade. Pulse just until the nuts reach a fine crumbly consistency, without large pieces. Make sure to pulse, don't leave the food processor running, to try to make flour and not nut butter. Scrape the sides as needed. The nuts may still begin to form nut butter a little, but try to avoid as much as possible.

Is popcorn allowed in keto diet


Resep Tahu Sutra Rumput Laut Keto – Sewaktu bersantap di sebuah restoran China, si sulung menunjuk gambar tahu sutra rumput laut dengan saus jamur yang menggugah selera. “Coba bikin kayak gini versi Keto mam”, gumamnya. Akhirnya saya mencoba membuat versi Ketonya dan senang sekali hasilnya tak jauh berbeda, saosnya sempurna! Saya menggunakan xantham gum sebagai …
Resep Usus Ayam Cabe Ijo Enak – Tidak punya asisten rumah tangga, tiap weekend jadi harus masak untuk persediaan seminggu ke depan untuk anak-anak ditinggal bekerja. Agar praktis, hasil masakan biasanya saya masukkan ke kotak plastik lalu disimpan di freezer. Kalau mau dimakan tinggal dipanasin di microwave. Tapi cuma masakan yang bisa dibekukan saja yang …

Is turkey meat good for keto diet


Info: You can buy the products I’ve linked to in the post above from Thrive Market. Thrive Market is an US based online store that sells all the products you need for low carb cooking at wholesale prices! If you become a member, you can get 25-50% off the best healthy and organic premium products for just $60/year. Click here to join and receive an extra 25% off your first order!

I just started the keto diet and being Malaysian like you its so hard to give up the good ol Malaysian carb laden food like the karipap(which is my fav). So stumbling on to your blog is heaven sent. I am so going to try this karipap out. Thank you for making this keto friendly. Im gonna keep following your blog to see if you manage to ketofy(is this even a legit word…lol) any more Malaysian food.

Can sagging breast be firm again


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.
Don’t care for lemon extract? Just replace the lemon extract with more vanilla extract, or use another extract. The beauty of this recipe is that it is easily adaptable and you can change the flavors to suit your own tastes. Sometimes I’ll use only vanilla extract in place of lemon, or use butter extract with the vanilla extract. When I’m really in the mood I’ll toss in some berries before baking.

Can you eat too much fat on the keto diet


Resep Alpukat Kocok Enak Keto – Ngiler sama alpukat kocok yang banyak dijual, akhirnya saya mencoba membuat versi ketonya. Sayang sekali stock whipping cream lagi habis sehingga saya ganti dengan santan instan. Tidak bisa dipungkiri rasanya lebih enak bila menggunakan whipping cream yang sudah dikocok. Namun dengan santan juga rasanya lumayan enak. Bila ingin rasa …

What to avoid when you have seizures


We are what we drink. Kalau kita minum air putih banyak, nampak beza wajah kita glow macam mana kan. Macam tu juga kalau banyak minum air bergula wajah nampak kusam, tak ceria. Benda ni tak sedar sebenarnya, kita minum kopi secawan dua dah berapa gula dalam tu kan. Kalau sebulan dah berapa gula tu, belum tambah ngan kuih muih lagi. Sebab tu lah NYOC hadir, at least dah dapat cut intake gula dari kopi
Jika anda ingin mengetahui cara membuat resepi roti paleo keto yang terbaik, inilah! Ia cepat & mudah dibuat dengan hanya 5 bahan asas.Course Breakfast, Main Course, Side Dish Cuisine Roti kata kunci Amerika, bebas tenusu, bebas gluten, keto, roti, karbohidrat rendah, paleo, bebas gula,Kalori vegetarian 82 kcalPrep Masa 10 minitKotak Waktu 1 jam 10 minitTotal Masa 1 jam 20 minitAuthor Maya Krampf dari WholesomeYum.comServings 18 keping (1/2 "tebal)

Is 0 calories really 0 calories


Info: You can buy the products I’ve linked to in the post above from Thrive Market. Thrive Market is an US based online store that sells all the products you need for low carb cooking at wholesale prices! If you become a member, you can get 25-50% off the best healthy and organic premium products for just $60/year. Click here to join and receive an extra 25% off your first order!


Chicken egg roll ala Hokben ini saya buat untuk anak-anak dan mereka suka. Ternyata memasaknya tidak sesulit yang dibayangkan. Cukup dengan menggulung daging ayam giling yang sudah dibumbui dengan telur dadar dan dikukus sampai matang kemudian dipotong-potong dan digoreng kering. Siapkan plastik tahan panas atau aluminium foil untuk menggulung. Disini saya share resep chicken egg …

How long does it take to cook lasagna at 350 degrees


Diet Paleo dan Whole30 kedua-duanya tidak termasuk tenusu, tetapi tenusu adalah pada senarai yang diluluskan bagi sesiapa yang mematuhi rancangan keto. Ini bermakna perkara yang lazat di hadapan untuk mufin telur. Untuk menambah kekayaan dan tubuh, satu percikan yang murah hati setengah telur dipandu dengan telur, dan setiap muffin selesai dengan sesudu cheddar tajam. 

What can I eat instead of bread


Hi, I am on keto + omad fasting recently, thanks for sharing all these info ( i love the sugar free jam you recommended!). I am still exploring and testing with those keto-friendly ingredients and for recipe, I often watch video of “headbanger’s kitchen” and “keto connect” for ideas! I tried the “keto bread” by “keto connect”, they turned out great and goes very well with the jam! I made my own peanut butter too (without any sugar), carbs are pretty low compare to store bought. For seeds and nuts I recommend you guys to pay a visit to “the hive bulk” located at jalan telawi, bangsar, they sell variety of nuts and seeds with reasonable price, and also organice condiments. Signature Market is a good online store to shop too (they are giving 3 months free membership + high discount). For avocado, I find that Jaya Grocer sells at pretty good deal (3 in 1 pack for rm12.90, the one at Intermark). I am just wondering where can I get cheaper salmon, the one I bought at morning market sri rampai costed me rm19 for just one slice! Btw, I am going to try making cauliflower chicken rice and flaxseed crackers too 🙂

Can I drink Diet Coke during intermittent fasting


Menu Diet Keto – Diet ketogenik merupakan diet rendah karbohidrat namun tinggi lemak yang menawarkan banyak manfaat bagi kesehatan. Lebih dari 20 penelitian menujukkan bahwa jenis diet ini dapat membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan kesehatan. Diet ketogenik ini juga mungkin bermanfaat bagi penderita diabetes, kanker, epilepsi dan juga penyakit alzheimer.
Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

Can I go to the gym while fasting


Resep Tumis Bunga Pepaya Kangkung Khas Manado ini kesukaan saya dan suami. Di awal-awal mencoba menbuat sendiri, saya tidak tahu caranya agar bunga pepaya tidak pahit. Saya pikir sama caranya dengan mengolah pare, agar tidak pahit diremas-remas dengan garam terlebih dahulu. Meskipun pahitnya berkurang, tapi bentuk bunga pepaya jadi tidak bagus. Ternyata ada cara yang …
Resep Tongkol Suwir Pedas Manado – Lagi ingin makan masakan Manado, jadi terpikir masak tongkol suwir pedas dan tumis kangkung bunga pepaya. Masakan Manado adalah salah satu masakan yang paling saya suka karena mirip dengan masakan Bali yang berciri khas pedas. Hanya saja bedanya masakan Bali biasanya menggunakan bumbu lengkap dimana kencur dan terasi selalu …

Recently bought the Panasonic automatic bread machine .will appreciate if you can advise the time I need to bake the bread as there is no keto recipe mentioned. The gluten free recipe using 1 egg & 1 egg white with potato starch , xanthum gum and milk powder , vinegar and butter is prescribed for 4 hours. I was thinking of following the same timeline for your fabulous recipe. Thanks for prompt response.
For Jessica – You can use any of the sweeteners appropriate for keto recipes. (Xylitol has a higher glycemic index.) I do not understand why recipes always call for a specific low carb sweetener – unless it is because whoever posted the recipe gets a commission if you buy the product they recommend. As a matter of fact I have a conversion chart for Natural Low Carb Sweeteners that came from Wholesome Yum!

Mine didn’t rise properly at all 🙁 I followed all your tips about room temp eggs, fresh baking powder, not over mixing to keep the air in but it is so flat. I added milled flax seeds as I like their texture in ‘bread’-y recipes; could they of caused the lack of rising? However, it LOOKS like bread with an actual crust and is VERY tasty with sesame and poppy seeds on top.. they’re just tiny slices
I tend to get into deep ketosis on my third week of the month due to ramping up of exogenous ketones derived from MCT oils and other longer chain oils, and it’s not too good for my T3 and T4 markers so I usually get in a carb refeed on the last week of the month just so that I don’t stress my thyroid too much. Still, eventhough I do carb refeeds, they’re after heavy workouts and I only go for a maximum of 100g of carbs.

keto recipes chicken breast


The best part about this bread is that it makes it so much easier to eat a low carb diet. Yes, there are some savage beasts (joking) that don’t miss bread at all and are happy to just eat bacon seven times a day, but if you’re anything like me, bread was a staple of your diet growing up and you still have a look of yearning in your eyes when they drop that bread basket in the middle of the table at family dinner. I feel your pain. This low carb bread recipe is your shoulder to cry on.
×