Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.

What seafood has no carbs


Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.
My friend Hazim told me that it was his favorite breakfast pre-keto, where he could easily go to a street vendor in his village and grab one for around 70 cents. He also told me that the condiments vary depending on who is making it. Sometimes the rice has no seasoning, other times sambal (we use homemade sambal) and a small fried egg is included. Typically you can also see fried peanuts, dried anchovies, cucumber, and other pickled items included.

Can you do gluten free on keto


Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.

How long does bone broth take to work


Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

What do you eat when detoxing


Diet Paleo dan Whole30 kedua-duanya tidak termasuk tenusu, tetapi tenusu adalah pada senarai yang diluluskan bagi sesiapa yang mematuhi rancangan keto. Ini bermakna perkara yang lazat di hadapan untuk mufin telur. Untuk menambah kekayaan dan tubuh, satu percikan yang murah hati setengah telur dipandu dengan telur, dan setiap muffin selesai dengan sesudu cheddar tajam.

What can I eat instead of bread


male vitality performance and witness the effects of total male vitality debunking super male vitality pure superfood power male vitality male enhancement pills trial how soon super male vitality works infowars male vitality spray alex jones super male vitality vine super male vitality how to take super male vitality alcohol triple leaf male vitality tea extra male vitality is super male vitality good for withdrawal infowars male vitality supreme Repair harmed muscle tissue and cut off recuperation timeAids to reinforce the creation of testosterone normallyReduces the level of weariness and builds your agonyImprove your sex drive and anticipate untimely dischargeRestore your vitality and stamina, and accelerate your metabolic rateTesto Ultra Malaysia improves your memory, center, and fixation
Hi Suraya…..stumble on yr site while surfing for healthy oils as i make my own oils namely coconut, peanut, sunflower and flaxseed….own consumption and selling to close relatives and friends. Since my husband’s episode of ” heart attack” few years ago, i’ve started realizing that our staple diet among malaysians are full of sugars, fast food and carbs. The more i research the more I’ve come to realize that the main ingredients are so full of preservatives, colorings and additives….This keto diet that i’ve come across so frequently nowdays has made me thinking of trying it but with the mentality especially for asians….rice and flour is a must have on our dinner tables including my husband….i can only wonder.

What is poor food


Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

Can I go to the gym while fasting


I just started the keto diet and being Malaysian like you its so hard to give up the good ol Malaysian carb laden food like the karipap(which is my fav). So stumbling on to your blog is heaven sent. I am so going to try this karipap out. Thank you for making this keto friendly. Im gonna keep following your blog to see if you manage to ketofy(is this even a legit word…lol) any more Malaysian food.


Don’t care for lemon extract? Just replace the lemon extract with more vanilla extract, or use another extract. The beauty of this recipe is that it is easily adaptable and you can change the flavors to suit your own tastes. Sometimes I’ll use only vanilla extract in place of lemon, or use butter extract with the vanilla extract. When I’m really in the mood I’ll toss in some berries before baking.

Can I eat olives on keto


Sambutan sangat menggalakkan, setiap kali batch baru masuk setiap kali itulah sekejap je kena restock lagi NYOC nih. Bagus sangat! Ini membuktikan kesedaran rakyat Malaysia tentang kopi tinggi gula tak elok untuk kesihatan ditahap yang membanggakan. Tepuk untuk diri sendiri.👏 Warga Terengganu boleh dapatkan NYOC dengan stokis kami. http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973 http://www.wasap.my/60137343973

3 months intermittent fasting


This looks so good! I’m new to Keto/low carb so I have a question: I don’t have straight erythritol. I have stevia, Swerve granular and confectioner, xylitol and Lakanto classic (monkfruit/erythritol combo). Can any of these be used in place of the erythritol in your recipe, and if so, which is best, and is the amount the same or does it need adjustments? Thank you so much!

Can you get hepatitis B from saliva


Resep Tongkol Suwir Pedas Manado – Lagi ingin makan masakan Manado, jadi terpikir masak tongkol suwir pedas dan tumis kangkung bunga pepaya. Masakan Manado adalah salah satu masakan yang paling saya suka karena mirip dengan masakan Bali yang berciri khas pedas. Hanya saja bedanya masakan Bali biasanya menggunakan bumbu lengkap dimana kencur dan terasi selalu …
Menu Diet Keto – Diet ketogenik merupakan diet rendah karbohidrat namun tinggi lemak yang menawarkan banyak manfaat bagi kesehatan. Lebih dari 20 penelitian menujukkan bahwa jenis diet ini dapat membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan kesehatan. Diet ketogenik ini juga mungkin bermanfaat bagi penderita diabetes, kanker, epilepsi dan juga penyakit alzheimer.

Info: You can buy the products I’ve linked to in the post above from Thrive Market. Thrive Market is an US based online store that sells all the products you need for low carb cooking at wholesale prices! If you become a member, you can get 25-50% off the best healthy and organic premium products for just $60/year. Click here to join and receive an extra 25% off your first order!

Does the 5 2 fasting diet work


Resep Tongkol Suwir Pedas Manado – Lagi ingin makan masakan Manado, jadi terpikir masak tongkol suwir pedas dan tumis kangkung bunga pepaya. Masakan Manado adalah salah satu masakan yang paling saya suka karena mirip dengan masakan Bali yang berciri khas pedas. Hanya saja bedanya masakan Bali biasanya menggunakan bumbu lengkap dimana kencur dan terasi selalu …

Why am I so thirsty on keto diet


Took about 11months of constant experimentation to get it right. Keto formulas by renowned keto researchers doesn’t work for everyone because of too many factors like Gut Microbiome, genetic ancestry, digestion rates, glycemic response etc. but everyone just needs to try different things and most importantly use testing and logging! Very important to have a Glucose and Ketone tester!

Does diet soda break ketosis


Makan Tengah hari ni lagi dugaan ada jamuan 2 pejabat hari ni mahkamah syariah Kangar & Jabatan Bantuan Guaman (JBG) first kat mahkamah syariah kantoi makan sate 6 cucuk huhu pastu makan kuah laksa semangkuk.. ok lagi... pastu gi jbg plak kantoi besar besaran aku bantai plak 2 cup dadih coklat & 2 potong kek coklat 🙁 memang rosak dah diet aku... huhuhu.. sorry ye

2 week intermittent fasting results


Hi Suraya, great to hear that you are on the keto diet! I’ve been on it with a strict training regime at Axiom. Technically i’ve done it before without realising last year, but i’m back on it again and it’s one the best lifestyle changes i’ve seen for me. I came across your site because I was searching for low carb sweeteners. I’m finding that a problem unless i buy Stevia online which is possible. Anyway for recipes do checkout ketodietapp. It’s awesome and I will experimenting on recipes of my own too on my website. Warrior on with the keto! 🙂

What is keto360


I am not Malaysian but I’ve been living here for a while and have grown a fondness for Malay cuisine. Actually that is how I ended up here, was looking for Malay keto recipe. I just started keto last week- but I am terribly worried about the expenses. Everything is so freaking expensive! Just bought RM 120+ of ‘fat stuff’ (not counting the meat, veg etc.) and I am not sure if it will last me even 2 weeks :(. How did your expenses vary from before when you started keto?

This recipe is perfect. I did half a batch and made six rolls. I used the correct amount of almond flour simply because I didn’t have the nuts in my pantry. These rolls are perfect and moist. I also added some pieces of chopped apple as a treat because it’s apple season and my goal was low carb not Keto. I’m so happy I found this recipe. With winter coming this will be a great treat.


Resep Tahu Sutra Rumput Laut Keto – Sewaktu bersantap di sebuah restoran China, si sulung menunjuk gambar tahu sutra rumput laut dengan saus jamur yang menggugah selera. “Coba bikin kayak gini versi Keto mam”, gumamnya. Akhirnya saya mencoba membuat versi Ketonya dan senang sekali hasilnya tak jauh berbeda, saosnya sempurna! Saya menggunakan xantham gum sebagai … 

Hi Neha, my recipe uses baking powder and not baking soda. I think this is the reason why your bread had a funny taste. Baking soda is much stronger than baking powder (I think twice as strong). The xanthan gum helps improve the structure of the bread – almond flour bread is a little more fragile than wheat bread because of the lack in gluten. But your bread will still work without the xanthan.

How can I lose weight fast with hypothyroidism


Curry puffs or as we call it, Karipap is a comfort food for Malaysians. Well, any Malaysian food is comfort food to us. 🙂 Karipap is also known as epok-epok and is quite similar to Empanadas. Karipap is a dough stuffed with dry curried minced meat or sardines and then fried. Some add a quarter of a hard boiled egg in it. On a regular day, I would make Karipap using ready made puff pastry as I don’t have a good hand with dough ( I always over handle it). My Easy Sardine Curry Puffs recipe using puff pastry.

Jika anda ingin mengetahui cara membuat resepi roti paleo keto yang terbaik, inilah! Ia cepat & mudah dibuat dengan hanya 5 bahan asas.Course Breakfast, Main Course, Side Dish Cuisine Roti kata kunci Amerika, bebas tenusu, bebas gluten, keto, roti, karbohidrat rendah, paleo, bebas gula,Kalori vegetarian 82 kcalPrep Masa 10 minitKotak Waktu 1 jam 10 minitTotal Masa 1 jam 20 minitAuthor Maya Krampf dari WholesomeYum.comServings 18 keping (1/2 "tebal)

Adalah penting untuk mendapatkan putih telur untuk puncak yang sangat sengit sebelum menggabungkan mereka dengan bahan-bahan lain. Ia akan menjadi sedikit mencabar bagi mereka untuk bercampur-campur, jadi setelah mereka mula super sengit dan lembut adalah satu-satunya cara anda akan berpeluang untuk tidak jatuh mereka apabila anda melipat mereka dengan seluruh adunan.

Resep Alpukat Kocok Enak Keto – Ngiler sama alpukat kocok yang banyak dijual, akhirnya saya mencoba membuat versi ketonya. Sayang sekali stock whipping cream lagi habis sehingga saya ganti dengan santan instan. Tidak bisa dipungkiri rasanya lebih enak bila menggunakan whipping cream yang sudah dikocok. Namun dengan santan juga rasanya lumayan enak. Bila ingin rasa …

Is Lemon a keto


Eritritol ada di sana untuk menambah sedikit rasa manis pada roti, yang biasanya mempunyai roti putih. Ramai orang memasukkannya ke dalam diet paleo kerana ia semula jadi, tetapi jika anda tidak suka, atau anda tidak menyukainya kerana apa-apa sebab lain, tidak mengapa. Anda boleh menggunakan mana-mana pemanis granul yang anda suka. Gula kelapa adalah satu paleo biasa.
Hi Suraya, great to hear that you are on the keto diet! I’ve been on it with a strict training regime at Axiom. Technically i’ve done it before without realising last year, but i’m back on it again and it’s one the best lifestyle changes i’ve seen for me. I came across your site because I was searching for low carb sweeteners. I’m finding that a problem unless i buy Stevia online which is possible. Anyway for recipes do checkout ketodietapp. It’s awesome and I will experimenting on recipes of my own too on my website. Warrior on with the keto! 🙂

What is keto360


Bagi penyimpanan, ia sama dengan roti biasa dalam beberapa cara dan berbeza dengan orang lain. Seperti mana-mana roti, ia akan menjadi basi jika ia berada di tempat terbuka terlalu lama. Ia tidak berlaku dengan cepat, kerana kandungan lemak dan putih telur. Anda boleh menyimpannya dalam kotak roti, tetapi ia kelihatan lebih buruk daripada roti biasa pada suhu bilik.

Will I lose weight on 1000 calories a day


Resep Alpukat Kocok Enak Keto – Ngiler sama alpukat kocok yang banyak dijual, akhirnya saya mencoba membuat versi ketonya. Sayang sekali stock whipping cream lagi habis sehingga saya ganti dengan santan instan. Tidak bisa dipungkiri rasanya lebih enak bila menggunakan whipping cream yang sudah dikocok. Namun dengan santan juga rasanya lumayan enak. Bila ingin rasa …
Chicken egg roll ala Hokben ini saya buat untuk anak-anak dan mereka suka. Ternyata memasaknya tidak sesulit yang dibayangkan. Cukup dengan menggulung daging ayam giling yang sudah dibumbui dengan telur dadar dan dikukus sampai matang kemudian dipotong-potong dan digoreng kering. Siapkan plastik tahan panas atau aluminium foil untuk menggulung. Disini saya share resep chicken egg …

How long does it take to cook lasagna at 350 degrees


Mine didn’t rise properly at all 🙁 I followed all your tips about room temp eggs, fresh baking powder, not over mixing to keep the air in but it is so flat. I added milled flax seeds as I like their texture in ‘bread’-y recipes; could they of caused the lack of rising? However, it LOOKS like bread with an actual crust and is VERY tasty with sesame and poppy seeds on top.. they’re just tiny slices

Where does nutrition info come from? Nutrition facts are provided as a courtesy, sourced from the USDA Food Database. You can find individual ingredient carb counts we use in the Low Carb & Keto Food List. Carb count excludes sugar alcohols. Net carb count excludes both fiber and sugar alcohols, because these do not affect blood sugar in most people. We try to be accurate, but feel free to make your own calculations.
male vitality performance and witness the effects of total male vitality debunking super male vitality pure superfood power male vitality male enhancement pills trial how soon super male vitality works infowars male vitality spray alex jones super male vitality vine super male vitality how to take super male vitality alcohol triple leaf male vitality tea extra male vitality is super male vitality good for withdrawal infowars male vitality supreme Repair harmed muscle tissue and cut off recuperation timeAids to reinforce the creation of testosterone normallyReduces the level of weariness and builds your agonyImprove your sex drive and anticipate untimely dischargeRestore your vitality and stamina, and accelerate your metabolic rateTesto Ultra Malaysia improves your memory, center, and fixation
×